Je bent hier: HomeNieuws › Winterlessen met onmiddellijke ingang geannuleerd

Winterlessen met onmiddellijke ingang geannuleerd

Geschreven door Webmaster TCO op in de categorie Algemeen.

Zoals jullie vermoedelijk hebben vernomen, heeft de federale regering bijkomende maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te houden. Recreatieve en sportieve activiteiten moeten opgeschort worden tot en met 03/04/2020.

Concreet betekent dit dat de wintertennislessen vanaf heden (12/03/2020) tot en met de paasvakantie (04/04/2020) met onmiddellijke ingang worden geannuleerdVoor de duidelijkheid, ook de lessen van vandaag (13/03/2020) gaan NIET meer door. De winterlessenreeks is bij deze dus afgelopen.

We begrijpen dat jullie, net zoals ons, verschillende bezorgdheden hebben (bv. compensatie). We vragen jullie even geduld te hebben en ons de tijd te geven om alles rustig te bekijken. Van zodra we meer informatie hebben, brengen we jullie op de hoogte.