Je bent hier: HomeNieuws › T.C.O.-D&M Clubfeest 15 augustus

T.C.O.-D&M Clubfeest 15 augustus

Geschreven door Webmaster TCO op in de categorie Algemeen.

Een 15 augustus die op een donderdag valt is niet echt ideaal, want voor velen is dit de gelegenheid om er een heel lang weekend van te maken.

En toch, met de opkomst mogen we best tevreden zijn en zij die gekomen zijn hebben kunnen genieten van de uitgebreide brunch met bubbels, een stuk gebak met koffie na de middag en 's avonds een heerlijk visbuffet. Voor dit alles konden wij weer rekenen op Donald en Roger.

Uiteraard zijn we niet de hele dag stil blijven zitten. Jan leidde het dubbeltennis en de petanque in goed banen (totaal 35 deelnemers).
De winnaars tennis waren Freya Baele bij de dames en Kenneth Van Maldegem bij de heren.
Bij de petanque gingen Rita Loore en Didier Baele met de eer lopen.

Het zou allemaal een stuk soberder moeten zijn ware het niet van de ondersteuning door onze premium partner D&M (nu reeds 15 jaar!). Dominique & Marleen zorgden voor de bubbels bij de brunch en de prijzenpot voor de winnaars.

Enkele foto's van 's ochtends zijn hier te bekijken.