Je bent hier: Home › Nieuws

Winterlessen (jeugd) en clubkampioenschap 2020

Geschreven door Webmaster TCO op woensdag 26 augustus 2020 in de categorie Algemeen.

Het is momenteel mogelijk om in te schrijven voor de winterlessen (jeugd) 2020-2021.
Inschrijven is mogelijk tot en met 6 september 2020.

We hebben last minute beslist om toch nog een clubkampioenschap voor zowel de jeugd als de volwassenen te organiseren gedurende de maand september.
Alle info vind je in onderstaande flyer:

Tornooien T.C. Oudenaarde afgelast wegens COVID-19

Geschreven door Webmaster TCO op donderdag 30 juli 2020 in de categorie Algemeen.

Na overleg met de Stad Oudenaarde, hebben we met spijt in ons tennishart besloten om onze tornooien (Fintro open jeugd/dubbel open volwassenen/Klein Londen enkel open volwassenen) niet te laten doorgaan.

Gezien de huidige veiligheidsmaatregelen, vinden we het geen goed idee om onze tornooien te laten doorgaan. We beseffen dat we hiermee spelers ontgoochelen, maar op dit moment primeert zowel jullie gezondheid als die van onze medewerkers!

We hopen op jullie begrip en kijken er naar uit om jullie volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen!

T.C.O - tornooien 2020

Geschreven door Webmaster TCO op maandag 13 juli 2020 in de categorie Algemeen.

Het is sinds kort mogelijk om in te schrijven voor onze tornooien

We geven jullie graag een overzicht:
- 6 tot 16 augustus 2020: jeugd Fintro open én volwassenen dubbeltornooi.
- 8 augustus 2020: Kids toer.
- 19 - 29 augustus 2020: Klein Londen volwassenen open.

Inschrijven is mogelijk via de website of app van Tennis Vlaanderen!
Hopelijk tot binnenkort!

Nieuwsbrief 2 mei 2020

Geschreven door Webmaster TCO op zaterdag 2 mei 2020 in de categorie Algemeen.

Vanaf dinsdag 05/05/2020 mogen we terug tennissen onder strikte voorwaarden. De 'Play Safe & Go' regels kan je hier nalezen. We rekenen erop dat iedereen deze regels naleeft.

Vergeet niet om jullie terug lid te maken, anders is reserveren en spelen niet mogelijk.

We starten met een alternatieve zomerlessenreeks (6 weken) van 18 mei tot 27 juni 2020. Afhankelijk van de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad, vormen we groepen van 2 of 4 spelers. Van zodra we duidelijkheid hebben over het aantal spelers per groep (en dus de prijzen), zetten we de inschrijvingsmodule opnieuw open.

We hebben besloten om geen ploegen voor de jeugdinterclub in te schrijven.

Update corona

Geschreven door Webmaster TCO op zaterdag 21 maart 2020 in de categorie Algemeen.

Het inschrijvingsmoment voor de zomerlessen op 27 en 28 maart 2020 wordt uiteraard geannuleerd. We wachten af hoe de situatie evolueert en houden jullie op de hoogte indien er een nieuwe datum gekozen is.

Het is voor ons ook nog onduidelijk of de zomerlessenreeks volledig of eventueel verkort zal kunnen doorgaan. Tom vraagt wel om uw kind toch reeds in te schrijven, zodat we kort op de bal kunnen spelen van zodra we een go krijgen van de regering.

De paasstage is ondertussen ook geannuleerd. Diegene die zich reeds hadden ingeschreven, hebben een persoonlijke mail van deze annulatie ontvangen.