Je bent hier: Home › Nieuws

T.C.O.-D&M Clubfeest 15 augustus

Geschreven door Webmaster TCO op zaterdag 17 augustus 2019 in de categorie Algemeen.

Toch een geslaagd clubfeest ondanks een 15 augustus op donderdag en dank zij de ondersteuning van onze premium partner D&M.

Kids Toer 10 augustus 2019

Geschreven door Webmaster TCO op maandag 12 augustus 2019 in de categorie Algemeen.

Op 10 augustus waren de allerkleinsten aan de slag tijdens hun Kids Toer die midden in het T.C.O.-Fintro Open (jeugdtornooi) viel.

Als we enkele foto's in het album bekijken lijken zij er best plezier aan beleefd te hebben.

Belangrijke mededeling: naleven gedragscode

Geschreven door Webmaster TCO op maandag 17 juni 2019 in de categorie Algemeen.

Beste leden
De voorbije week en weekend werden diverse overtredingen van de gedragscode op de terreinen vastgesteld.
Ondermeer bleven sleepnetten op de natte ondergrond rondslingeren en meer nog, er werd gespeeld op terreinen die na regen niet bespeelbaar waren en er werd getennist zelfs als de Recrean barman dit uitdrukkelijk had verboden!
Niet overtuigd? Bekijk dan even de foto's op: respect accommodatie
Dit is gedrag dat ontoelaatbaar is. Ieder lid van T.C.O. wordt geacht het reglement te kennen, op zijn minst te weten waar het te raadplegen en vooral dit na te leven: gedragscode.
Indien in de toekomst dit soort of andere overtredingen nog worden vastgesteld zal hiertegen door het bestuur worden opgetreden met sancties; dit kan gaan van tijdelijk tot permanent speelverbod.
Wij hopen echter dat dit niet nodig zal zijn, want tenslotte respect voor het reglement en accommodatie = fairplay = respect voor je medelid!
Het bestuur van T.C.O.-vzw