Je bent hier: Home › Nieuws

Corona-update 06/04/2021

Geschreven door Webmaster TCO op dinsdag 6 april 2021 in de categorie Algemeen.

Beste jeugdspelers,
beste tennisouders

Na de paasvakantie kunnen alle (winter)lessen terug opgestart worden, aangezien we vanaf dan outdoor kunnen tennissen.

Voor de jongeren tot 13 jaar gaat dit over de resterende weken van de winterlessenreeks.
Voor de jongeren vanaf 13 jaar (geboren in 2007) gaat dit over 10 lesweken (19/04/2021 - 26/06/2021). De overige lessen van de winterlessenreeks 2020-2021 worden gecompenseerd bij de inschrijving van volgend winterseizoen.

Enkele aandachtspunten:
- De uren zoals voorheen blijven behouden.
- Het nadeel is wel dat jongeren vanaf 13 jaar (geboren in 2007) voorlopig niet indoor mogen spelen. De lessen kunnen bij slecht weer dus niet doorgaan.
- Er komt geen 'zomerlessenreeks'. Nieuwe inschrijvingen zijn dus helaas niet mogelijk.
- Het (jaarlijks) zomerlidgeld moet wel betaald worden (lesgeld niet). Meer info over hoe je lid wordt, vinden jullie op onze website: https://www.tc-oudenaarde.be/lid-worden-van-t-c-o

Als jullie nog vragen hebben, neem dan contact op met onze hoofdlesgever Tom via tomvansteenberghe@tc-oudenaarde.be

Tenslotte is inschrijven voor de zomerstages ook nog mogelijk via https://www.tc-oudenaarde.be/tennisschool/stages

Tot binnenkort
De tennisschool van Tennisclub Oudenaarde.

Gelukkige nieuwjaar!

Geschreven door Webmaster TCO op zaterdag 2 januari 2021 in de categorie Algemeen.

Voor al onze leden, een gelukkig 2021!
We kijken er naar uit jullie allemaal gezond en wel terug te zien!

Het bestuur van T.C. Oudenaarde vzw.

Corona-update 07/12/2020

Geschreven door Webmaster TCO op maandag 7 december 2020 in de categorie Algemeen.

We zijn blij om jullie na enkele weken eindelijk wat positief nieuws te kunnen brengen.

Vanaf 14/12/2020 zijn indooractiviteiten voor kinderen tot 13 jaar (geboortejaar 2008 en jonger) terug toegelaten door de stad Oudenaarde. Dit betekent dat de lessen op woensdag 16/12, vrijdag 18/12 en zaterdag 19/12 voor kinderen jongeren tot 13 jaar kunnen doorgaan. De lesmomenten blijven hetzelfde, tenzij anders gecommuniceerd door Tom.

Voor de kinderen vanaf 13 jaar blijven de lessen voorlopig opgeschort. We hopen dat jullie na de kerstvakantie ook terug kunnen opstarten. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

In de kerstvakantie gaan de lessen zoals altijd niet door. Wel organiseren we een kerststage (21/12 tot 24/12: van 9u tot 13u), uiteraard alleen voor kinderen tot 13 jaar. Inschrijven kan via https://www.tc-oudenaarde.be/tennisschool/stages.

Tenslotte, geven we jullie nog mee dat de outdoor terreinen gesloten zijn.

Corona-update 29/10/2020

Geschreven door Webmaster TCO op donderdag 29 oktober 2020 in de categorie Algemeen.

Beste jeugdleden,
beste ouders

Sneller dan verwacht zijn wij genoodzaakt een nieuwe communicatie te versturen.
In de vooravond hebben we een update van Tennis Vlaanderen kregen, na publicatie van het ministerieel besluit van de nieuwe maatregelen.

Indoor tennissen is vanaf heden voor iedereen ongeacht de leeftijd verboden. Hierdoor moeten we onze communicatie van gisteren reeds corrigeren.

Alle tennislessen (ongeacht de leeftijd) zijn opgeschort tot nader order.

Van zodra we meer nieuws ontvangen omtrent een heropstart van de lessen, communiceren we opnieuw.

Sportieve groeten

De tennisschool van T.C. Oudenaarde vzw.

Corona-update 28/10/2020

Geschreven door Webmaster TCO op woensdag 28 oktober 2020 in de categorie Algemeen.

Zoals jullie ondertussen vernomen hebben, heeft de Vlaamse regering extra coronamaatregelen opgelegd.

Vanaf middernacht is indoor tennissen voor iedereen ouder dan 12 jaar verboden.
Concreet betekent dit dat onze lessen opgeschort zijn voor spelers ouder dan 12 jaar (geboren in 2008 en ouder) en dit tot nader bericht.

De lessen voor kinderen jongeren dan 12 jaar (geboren in 2009 en jonger) blijven wel doorgaan. De lesmomenten blijven hetzelfde, tenzij anders gecommuniceerd door Tom.

We hebben ook besloten om de herfststage te annuleren. De reeds ingeschrevenen hebben zonet een mail ontvangen.

Van zodra we meer nieuws ontvangen omtrent een heropstart van de lessen voor spelers ouder dan 12 jaar, communiceren we opnieuw.

Bedankt voor jullie begrip en hou het veilig!
Sportieve groeten

De tennisschool van T.C. Oudenaarde vzw.