Je bent hier: Home › Nieuws

T.C.O - tornooien 2020

Geschreven door Webmaster TCO op maandag 13 juli 2020 in de categorie Algemeen.

Het is sinds kort mogelijk om in te schrijven voor onze tornooien

We geven jullie graag een overzicht:
- 6 tot 16 augustus 2020: jeugd Fintro open én volwassenen dubbeltornooi.
- 8 augustus 2020: Kids toer.
- 19 - 29 augustus 2020: Delsport volwassenen open.

Inschrijven is mogelijk via de website of app van Tennis Vlaanderen!
Hopelijk tot binnenkort!

Nieuwsbrief 2 mei 2020

Geschreven door Webmaster TCO op zaterdag 2 mei 2020 in de categorie Algemeen.

Vanaf dinsdag 05/05/2020 mogen we terug tennissen onder strikte voorwaarden. De 'Play Safe & Go' regels kan je hier nalezen. We rekenen erop dat iedereen deze regels naleeft.

Vergeet niet om jullie terug lid te maken, anders is reserveren en spelen niet mogelijk.

We starten met een alternatieve zomerlessenreeks (6 weken) van 18 mei tot 27 juni 2020. Afhankelijk van de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad, vormen we groepen van 2 of 4 spelers. Van zodra we duidelijkheid hebben over het aantal spelers per groep (en dus de prijzen), zetten we de inschrijvingsmodule opnieuw open.

We hebben besloten om geen ploegen voor de jeugdinterclub in te schrijven.

Update corona

Geschreven door Webmaster TCO op zaterdag 21 maart 2020 in de categorie Algemeen.

Het inschrijvingsmoment voor de zomerlessen op 27 en 28 maart 2020 wordt uiteraard geannuleerd. We wachten af hoe de situatie evolueert en houden jullie op de hoogte indien er een nieuwe datum gekozen is.

Het is voor ons ook nog onduidelijk of de zomerlessenreeks volledig of eventueel verkort zal kunnen doorgaan. Tom vraagt wel om uw kind toch reeds in te schrijven, zodat we kort op de bal kunnen spelen van zodra we een go krijgen van de regering.

De paasstage is ondertussen ook geannuleerd. Diegene die zich reeds hadden ingeschreven, hebben een persoonlijke mail van deze annulatie ontvangen.

Winterlessen met onmiddellijke ingang geannuleerd

Geschreven door Webmaster TCO op donderdag 12 maart 2020 in de categorie Algemeen.

Zoals jullie vermoedelijk hebben vernomen, heeft de federale regering bijkomende maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te houden. Recreatieve en sportieve activiteiten moeten opgeschort worden tot en met 03/04/2020.

Concreet betekent dit dat de wintertennislessen vanaf heden (12/03/2020) tot en met de paasvakantie (04/04/2020) met onmiddellijke ingang worden geannuleerdVoor de duidelijkheid, ook de lessen van vandaag (13/03/2020) gaan NIET meer door. De winterlessenreeks is bij deze dus afgelopen.

We begrijpen dat jullie, net zoals ons, verschillende bezorgdheden hebben (bv. compensatie). We vragen jullie even geduld te hebben en ons de tijd te geven om alles rustig te bekijken. Van zodra we meer informatie hebben, brengen we jullie op de hoogte.