Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie. Ik ga akkoord

Je bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Nieuwsbrief 2 mei 2020

Geschreven door Webmaster TCO op zaterdag 2 mei 2020 in de categorie Algemeen.

Vanaf dinsdag 05/05/2020 mogen we terug tennissen onder strikte voorwaarden. De 'Play Safe & Go' regels kan je hier nalezen. We rekenen erop dat iedereen deze regels naleeft.

Vergeet niet om jullie terug lid te maken, anders is reserveren en spelen niet mogelijk. 

We starten met een alternatieve zomerlessenreeks (6 weken) van 18 mei tot 27 juni 2020. Afhankelijk van de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad, vormen we groepen van 2 of 4 spelers. Van zodra we duidelijkheid hebben over het aantal spelers per groep (en dus de prijzen), zetten we de inschrijvingsmodule opnieuw open.

We hebben besloten om geen ploegen voor de jeugdinterclub in te schrijven.

 

Update corona

Geschreven door Webmaster TCO op zaterdag 21 maart 2020 in de categorie Algemeen.

Het inschrijvingsmoment voor de zomerlessen op 27 en 28 maart 2020 wordt uiteraard geannuleerd. We wachten af hoe de situatie evolueert en houden jullie op de hoogte indien er een nieuwe datum gekozen is.
  
Het is voor ons ook nog onduidelijk of de zomerlessenreeks volledig of eventueel verkort zal kunnen doorgaan. Tom vraagt wel om uw kind toch reeds in te schrijven, zodat we kort op de bal kunnen spelen van zodra we een go krijgen van de regering. 

De paasstage is ondertussen ook geannuleerd. Diegene die zich reeds hadden ingeschreven, hebben een persoonlijke mail van deze annulatie ontvangen.

Winterlessen met onmiddellijke ingang geannuleerd

Geschreven door Webmaster TCO op donderdag 12 maart 2020 in de categorie Algemeen.

Zoals jullie vermoedelijk hebben vernomen, heeft de federale regering bijkomende maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te houden. Recreatieve en sportieve activiteiten moeten opgeschort worden tot en met 03/04/2020.

Concreet betekent dit dat de wintertennislessen vanaf heden (12/03/2020) tot en met de paasvakantie (04/04/2020) met onmiddellijke ingang worden geannuleerdVoor de duidelijkheid, ook de lessen van vandaag (13/03/2020) gaan NIET meer door. De winterlessenreeks is bij deze dus afgelopen.

We begrijpen dat jullie, net zoals ons, verschillende bezorgdheden hebben (bv. compensatie). We vragen jullie even geduld te hebben en ons de tijd te geven om alles rustig te bekijken. Van zodra we meer informatie hebben, brengen we jullie op de hoogte.

Seniorensportdag - Stad Oudenaarde

Geschreven door Webmaster TCO op woensdag 9 oktober 2019 in de categorie Algemeen.

Op donderdag 21 november organiseert de sportdienst van de stad Oudenaarde een sportdag voor senioren.
Deze gaat door in de stedelijke sporthal, Rodelos 1.

Warm aanbevolen voor onze senioren-tennissers die nog wat extra gezonde beweging mee willen pikken.
Het volledige programma vinden jullie hier
Inschrijven kan je, uiterlijk 7 november op: sportdienst@oudenaarde.be

De stad oudenaarde steunt T.C.O., T.C.O. steunt de stad Oudenaarde!