Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie. Ik ga akkoord

Je bent hier: HomeClubinfo › Lidgelden

Interesse in een toffe en actieve tennisclub?

Word lid van T.C.O.

Ontdek onze stages, lessen ... van onze tennisschool.

Tennisschool

Lidgelden

Per persoon/affiliatie (sportongevallenverzekering) inbegrepen.

Voor de interclubspelers moet de betaling voor 15 maart!  Niet-betaling betekent geen deelname of verzekering gedurende de wedstrijden.

Lid worden doe je bij voorkeur door gebruik te maken van de module Lid worden van T.C.O.. Het lidgeld kan ook betaald worden door overschrijving of storting op rekeningnummer BE13 1430 6495 4739 bij Fintro, p/a T.C.Oudenaarde vzw, Eindrieskaai 22, 9700 OUDENAARDE, met duidelijke vermelding van NAAM, VOORNAAM, ADRES, GEBOORTEDATUM, GSM, E-MAIL ADRES van elk lid afzonderlijk.

Attesten voor de mutualiteit hoeven niet meer ter ondertekening worden ingediend. Je kan de door T.C.O. ondertekende attesten zelf afdrukken vanaf jouw 'spelersdashboard' op de website van Tennis Vlaanderen.
Hoe? Zie handleiding attesten.

Lid worden van T.C.O.

Actuele lidgelden

Categorie Lidgeld
Geboortejaar 2015 en later € 55
Geboortejaar 2011 - 2014 € 65
Geboortejaar 2008 - 2010 € 80
Geboortejaar 2005 - 2007 € 100
Studenten (tot 23 jaar) € 105
Seniores € 145

(De affiliatie en het spelen met verlichting is inbegrepen in de prijs van het lidgeld. De verlichting gaat automatisch aan op basis van het reserveringssysteem. Kom je toch niet spelen, dan vragen we je om jouw reservatie te annuleren, zodat de verlichting niet voor niets aangaat.)

Familieabonnement

Bij een familiekaart dienen alle spelende familieleden hun geboortedatum, juiste naam en adres op te geven aan het secretariaat (secretariaat@tc-oudenaarde.be).

Het familieabonnement geldt enkel voor de inwonende leden van eenzelfde gezin, kinderen tot 23 jaar. Gehuwde kinderen horen niet meer tot het basisgezin van de ouders.

De affiliaties zijn inbegrepen in de prijs van het lidgeld.

Categorie Lidgeld
Familieabonnement* € 400

*voorwaarde: minimum 4 leden waarvan minstens 2 volwassenen