Je bent hier: HomeNieuws › Terreinwerken tijdens de winterslaap 2017/18

Terreinwerken tijdens de winterslaap 2017/18

Geschreven door Webmaster TCO op in de categorie Algemeen.

Opnieuw investeert T.C.O. fors voor haar leden.

Einde oktober 2017 zijn volgende werken opgestart:

• De terreinen 'Fintro' en 'D&M' worden volledig heraangelegd door het bedrijf Paul Van den Durpel uit Lokeren. Dit was nodig omdat, wegens een niet ideale ondergrond, de afwatering niet goed meer was. Nog voor de winter zullen deze terreinen half afgewerkt zijn, samen met het aanbrengen van een nieuwe toegangspoort tot onze accommodatie voor zware vracht (tussen parking 'The Flow' en terrein 'Fintro'). Na de winter wordt dan de toplaag aangebracht, zodat we bij het begin van het zomerseizoen 2018 opnieuw over twee speelvelden zullen beschikken die een extra afmeting hebben (8m uitloopstrook achter de baseline).
  • De bomen langsheen het terrein 'Libert' worden opgesnoeid en tegelijk wordt dit speelveld een meter naar binnen toe verlegd zodat er langs de bomen een grotere uitloopstrook is voor het dubbel tennis.
  • Het bedrijf Hydor zal de voorste rij terreinen van sproeiknoppen voorzien, zodat vanaf het zomerseizoen 2018 ook deze terreinen rechtstreeks van op het veld door de speler beregend zullen kunnen worden.

Enkele foto's vind je onder werken.