Je bent hier: HomeClubinfo › Lidgelden

Interesse in een toffe en actieve tennisclub?

Word lid van T.C.O.

Ontdek onze stages, lessen ... van onze tennisschool.

Tennisschool

Lidgelden

Per persoon/affiliatie (sportongevallenverzekering) inbegrepen.

Voor de interclubspelers moet de betaling voor 15 maart!  Niet-betaling betekent geen deelname of verzekering gedurende de wedstrijden.

Lid worden doe je bij voorkeur door gebruik te maken van de module Lid worden van T.C.O.. Het lidgeld kan ook betaald worden door overschrijving of storting op rekeningnummer BE13 1430 6495 4739 bij Fintro, p/a T.C.Oudenaarde vzw, Eindrieskaai 22, 9700 OUDENAARDE, met duidelijke vermelding van NAAM, VOORNAAM, ADRES, GEBOORTEDATUM, GSM, E-MAIL ADRES van elk lid afzonderlijk.

Lid worden van T.C.O.

Actuele lidgelden

Categorie Lidgeld
Tot de leeftijd van 8 jaar € 50
Vanaf de leeftijd van 9 t.e.m. 12 jaar € 60
Vanaf de leeftijd van 13 t.e.m. 16 jaar € 75
Vanaf de leeftijd van 17 t.e.m. 18 jaar € 95
Studenten (tot 23 jaar) € 100
Seniores € 140
Familieabonnement (min 4 leden
waarvan min 2 volwassenen; kinderen tot 23 j, inwonend)
€ 390

(De affiliatie en het spelen met verlichting is inbegrepen in de prijs van het lidgeld. Verlichting wordt aangevraagd aan bar Recrean. A.u.b. niet vergeten bij de bar te melden als je stopt met spelen op een verlicht terrein!)

Familieabonnement

Bij een familiekaart dienen alle spelende familieleden hun geboortedatum, juiste naam en adres op te geven aan het secretariaat (secretariaat@tc-oudenaarde.be).

Het familieabonnement geldt enkel voor de inwonende leden van eenzelfde gezin, kinderen tot 23 jaar. Gehuwde kinderen horen niet meer tot het basisgezin van de ouders.

De affiliaties zijn inbegrepen in de prijs van het lidgeld.

Categorie Lidgeld
Familiekaart € 390,00

(voorwaarde: minimum 4 leden waarvan minstens 2 volwassenen)